Honung och kanelrostad müsli i stekpanna, snabbt och gott!

 
Det bästa med att göra egen müsli är att du bara har i det du själv tycker är gott och att du kan variera den i all oändlighet.
 
 
Müsli:
1/2 äpple hackat i bitar
1 dl nötter, t.ex. pecan nötter, mandlar, hasselnötter osv
0,5 dl frön, t.ex. solrosfrön, chiafrön, linfrö, sesam osv
1 msk kakaonibs
att strö över: hackad torkad frukt, t.ex. russin, dadlar, fikon, torkade bär osv.
en klick honung att rosta nötter och frön i
kanel att pudra över müslin
 
Gör så här:
Lägg äppelbitar, nötter och frön i en torr stekpanna, rosta allt och tillsätt en klick honung,
rör runt så att allt blandas, pudra över kanel över honungsnötterna och blanda runt. 
Häll upp en skål med valfri youghurt (helst en naturell utan sötning).
Lägg i dem kanel honungsrostade nötterna, fröna och äpplena.
Strö över kakaonibs och hackad torkad frukt eller bär.
 

Kommentera här: