Glutenfritt bröd med fikon, äpple och hasselnötter.

 
Saftigt glutenfritt bröd med fikon och hasselnötter!
 
 
Fikon, äpple och hasselnötsbröd:
2 dl bovetemjöl
1,5 dl bovetekross
1,5 dl linfrömjöl
1 dl hasselnötsmjöl
1 dl kokosmjöl
1 dl glutenfritt havregryn
1 dl solrosfrön
1 dl hackade hasselnötter
2 tsk bikarbonat
1 st ekologiskt äpple, rivet
1 dl torkade fikon, hackade
2 msk honung
4 dl naturell yoghurt
 
Gör så här:
Sätt ugnen på 175 grader. Blanda alla torra ingredienser i en bunke.
Rör ner resten av ingredienserna. Blanda ordentligt och lägg smeten i 
en normalstor brödform som är klädd med bakplåtspapper.
Grädda i nedersta delen av ugnen i ca 1 timme.
 
Ett bröd som gör magen glad! =)
1 Emilie:

skriven

Hej!

Vi har uppmärksammat din blogg tack vare kvaliteten på dina goda recept. Vi skulle bli jätteglada om du ville gå med i mytaste.nu så att vi kan länka till din blogg.

Hittarecept.se är en sökmotor som samlar recept från de bästa svenska bloggarna och sajterna. Flera hundra bloggar har redan gått med och dragit nytta av den trafik vi skickar till deras sajter.

För att gå med behöver du bara följa länken här: http://www.mytaste.nu/ga-med-i-matbloggstoppen

Med vänlig hälsning,

Emilie
Mytaste.nu

Kommentera här: